string(9) "claudebot"

Terugblik winst op De Graafschap in FC Groningen TV.

Woensdag 25 augustus 2010 om 11:20

In de vierde aflevering van FC Groningen TV is onder meer een terugblik te zien op de gewonnen wedstrijd tegen De Graafschap. Daarnaast is er aandacht voor de opening van de Vastgoed Sociëteit en een verzamelaar van voetbalshirts.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. In de uitzending van vanavond wordt teruggeblikt op de wedstrijd die FC Groningen afgelopen zaterdag won van De Graafschap. Ook komt de C1000 Man of the Match, Luciano da Silva, aan het woord.
Dan is er een onderwerp over de opening van de Vastgoed Sociëteit in Euroborg. En wordt er een item uitgezonden over FC Groningen-supporter Arjan Wijngaard, die voetbalshirts verzamelt en er bijna duizend in zijn collectie heeft waaronder vele groen-witte.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus