Terugblik seizoen 2021/2022 nu te zien op YouTube

26 mei 2022

FC Groningen kende een seizoen mooie momenten en tegenslagen. Trainer Danny Buijs, Speler van het Jaar en clubtopscorer Jørgen Strand Larsen en aanvoerder Michael de Leeuw blikken in een nieuwe special terug op het afgelopen seizoen 2021/2022. De terugblik is vanaf nu te zien op het YouTube-kanaal van de FC.

20220515GRONINGENCAMBUUR036

Na een goede competitiestart transfereerde een aantal sterkhouders in een knetterende transferperiode naar buitenlandse competities. Hoofdtrainer Danny Buijs moest tijdens het seizoen terug naar de tekentafel. Dat ging tot aan de winterstop gepaard met wisselende resultaten.

Een sterk begin van de tweede seizoenshelft resulteerde ruim voor het einde van de competitie tot de felbegeerde achtste plaats, die recht geeft op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal. Na spektaculaire wedstrijden tegen onder andere N.E.C. en FC Utrecht, liet de Trots van het Noorden het goede uitgangspunt in de slotfase van het voetbaljaar uit haar handen glippen.

In de terugblik op het seizoen 2021/2022 bespreken Danny Buijs, Jørgen Strand Larsen en Michael de Leeuw een veelbewogen voetbaljaar in Euroborg. 

Laatste nieuws