string(9) "claudebot"

Terugblik op recordzege in Eredivisie in FC Groningen TV.

Woensdag 09 februari 2011 om 10:03

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week is veel aandacht voor de recordzege, die FC Groningen afgelopen zondag boekte in de Eredivisie. Na de 7-1 winst op Willem II komen aanvoerder Andreas Granqvist en clubtopscorer Tim Matavz aan het woord en is er een interview met de C1000 Man of the Match: Dusan Tadic.

Daarnaast zijn er exclusieve camerabeelden van Fredrik Stenman, op wie de programmamakers deze keer de lens hadden gericht. FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Supporters
In de aflevering  van deze week maakt verslaggever Emiel Venema een rondje langs Euroborg voor de wedstrijd tegen Willem II. Hij vraagt supporters naar het langere verblijf van Tim Matavz bij FC Groningen. De topspits stond tijdens de afgelopen transferperiode in de nadrukkelijke belangstelling van met name SSC Napoli. De fans zijn blij dat Matavz het seizoen afmaakt in Euroborg.
Voor de wedstrijd werd op het veld Mika Muskee in het zonnetje gezet. Hij is het 8.000ste lid van de FC Groningen Junior Club en uit handen van Maikel Kieftenbeld ontving Mika een speciaal shirt.
Stenman
Tijdens de wedstrijd volgde FC Groningen TV met de eigen camera Fredrik Stenman. De Zweed vormt met Dusan Tadic de succesvolle linkerflank van FC Groningen en heeft een aanbieding op zak om zijn contract in Euroborg met drie jaar te verlengen. Stenman was met onder meer een doelpunt één van de hoofdrolspelers van de middag.
FC Groningen TV maakte onlangs ook een reportage bij een wedstrijd van FC Groningen A1, met speciale aandacht voor de spelers Henk Bos en Atilay Batbay.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/groFC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus