string(9) "claudebot"

Terugblik op derby centraal in FC Groningen TV.

Woensdag 20 oktober 2010 om 11:42

In FC Groningen TV is deze week uiteraard veel aandacht voor de Derby van het Noorden, die afgelopen zondag in Euroborg werd gespeeld. FC Groningen won de prestigestrijd met 1-0 en alle onderwerpen in de uitzending van deze week gaan over de strijd tussen Groningen en Friesland.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. In de uitzending van vanavond zien we de terugkeer van voormalig trainer Ron Jans bij FC Groningen, met exclusieve beelden uit de catacomben voorafgaand aan de wedstrijd.
Buitenlandse fans
Daarnaast is er aandacht voor de vele buitenlandse fans, die speciaal bij de wedstrijd FC Groningen – sc Heerenveen op de tribune zaten. Zo waren er voetballiefhebbers uit Zwitserland en Denemarken aanwezig in Euroborg.
Er is een terugblik op de wedstrijd te zien met reacties. Aan het woord komt tevens de door de supporters uitgeroepen C1000 Man of the Match, Maikel Kieftenbeld.
Supportersvraag
Heeft u ook een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien, stuur ons een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur, zaterdag om 18.55 (voorafgaande aan de competitiewedstrijd NEC- FC Groningen op Eredivisie Live 2) en zondagochtend om 8.30 uur

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus