string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Terugblik in FC Groningen TV op seizoensopening tegen Ajax.

Woensdag 11 augustus 2010 om 10:02

De tweede aflevering van FC Groningen TV staat woensdagavond volledig in het teken van de competitieopening van FC Groningen tegen Ajax. Zo wordt supporters gevraagd naar hun verwachtingen voor het nieuwe seizoen, zijn er veel (wedstrijd)beelden om en rond de wedstrijd gemaakt en wordt algemeen directeur Hans Nijland met een speciale camera gevolgd.

FC Groningen TV wordt, zoals iedere woensdagavond, om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. In de tweede uitzending komt Man of the Match Dusan Tadic aan het woord en zijn er verrassende gasten te zien, die afgelopen zondag aanwezig waren bij de ouverture van het seizoen in Euroborg. FC Groningen TV wordt deze week nog een aantal keren herhaald op Eredivisie Live.
Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.00 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’