string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Terugblik en mooiste goals in laatste FCG TV.

Woensdag 01 juni 2011 om 11:15

FC Groningen TV heeft vandaag, woensdag 1 juni, veel aandacht voor de wedstrijd van afgelopen zondag tegen ADO Den Haag. Verder is er in deze laatste aflevering van dit seizoen een compilatie van de mooiste doelpunten van 2010/2011 te zien.

FC Groningen TV wordt deze woensdagavond om 18.40 uur uitgezonden via Eredivisie Live. Er is deze week slechts één herhaling, op woensdagavond.
Terugblik
Afgelopen zondag werd FC Groningen na een strafschoppenserie uitgeschakeld door ADO Den Haag, dat zich daarmee plaatste voor het spelen van Europa League. In FC Groningen TV is een terugblik te zien op het tweeluik met ADO.
Er wordt teruggeblikt met trainer Pieter Huistra, basisdebutant Virgil van Dijk, doelman Brian van Loo, clubtopscorer Tim Matavz, aanvoerder Andreas Granqvist en de vertrekkende Fredrik Stenman die zijn laatste wedstrijd speelde.
Compilatie
Daarnaast is er een overzicht van de mooiste doelpunten die FC Groningen scoorde in het seizoen 2010/2011.

Te zien
FC Groningen TV wordt deze week alleen herhaald op Eredivisie Live op woensdagavond om 22.30 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/.
Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard