string(9) "claudebot"

Terugblik eerste seizoenshelft in FC Groningen TV.

Vrijdag 28 december 2018 om 12:09

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een uitgebreide terugblik op de eerste seizoenshelft van FC Groningen met onder anderen trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike te Wierik.

In de extra lange uitzending kijkt FC Groningen TV vanavond met trainer Danny Buijs en aanvoerder Mike te Wierik terug op de eerste vijf maanden van het seizoen 2018-2019. Alle belangrijke momenten van de eerste seizoenshelft van FC Groningen komen voorbij. Buijs vertelt hoe de eerste maanden als trainer op het hoogste niveau voor hem zijn geweest, Te Wierik probeert een verklaring te vinden voor de lage positie van FC Groningen op de ranglijst. Daarnaast laten beide weten wat er beter moet in de tweede seizoenshelft.

FC Groningen TV: Terugblik eerste seizoenshelft wordt vanavond om 22.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 00.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 08.00 uur, 11.00 uur en 15.30 uur op kanaal 3, zondag om 16.00 uur op kanaal 3 en maandag om 07.00 uur en 20.30 uur op kanaal 3. Ook daarna is de terugblik diverse keren te zien op FOX Sports. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus