Vrije toegang voor seizoenkaarthouders; kassa’s om 13 uur open

29 juli 2018

Vanmiddag (zondag 29 juli) speelt FC Groningen in eigen stadion tegen SV Werder Bremen. De aftrap van het oefenduel met de Bundesligaclub is om 14.30 uur. Seizoenkaarthouders voor het seizoen 2018/2019 hebben bij deze wedstrijd vrije toegang. Tot aan de wedstrijd zijn losse kaarten online aan te schaffen of vanaf 13.00 uur aan de kassa’s van het stadion.

Supporters die nog voor de wedstrijd een seizoenkaart voor 2018/2019 aanschaffen, hebben per direct vrije toegang tot het stadion. Ook bij aanschaf van een seizoenkaart op het laatste moment, gaan de stadiondeuren gratis open.
 
Een seizoenkaart aanschaffen kan hier online of zondag voor aanvang van de wedstrijd in de FanCorner. Losse kaarten zijn ook online aan te schaffen.
 
Water en ijs
Vanwege het warme weer staat de Trots van het Noorden het bij deze wedstrijd toe dat bezoekers kleine flesjes water mee het stadion in nemen voor op de tribune. Navullen kan bij waterpunten in het stadion. Bij horecapunten worden – buiten het reguliere assortiment – zondagmiddag ijsjes verkocht.
 
Werder Bremen zal met naar schatting circa duizend supporters naar Groningen afreizen. Het gehele gastenvak zal hierdoor nagenoeg vol zijn. Wat dat betreft is een mooie voetbalsfeer verzekerd. Uiteraard hopen trainer Danny Buijs en zijn mannen dat ook het Groninger publiek de weg naar het stadion zal weten te vinden.
 
Rookvrij
Supporters die graag in een rookvrije omgeving in het stadion zitten, kunnen het beste een kaart aanschaffen voor de Koeman Tribune. Deze familietribune is met ingang van het seizoen 2018/2019 geheel rookvrij, vanaf vandaag al.

Laatste nieuws