Team FC Groningen onder-12 voor 2019/2020 rond

24 april 2019

Met vijf nieuwe aanwinsten is de selectie van FC Groningen onder-12 voor het seizoen 2019/2020 rond. De totale spelersgroep zal komende jaargang bestaat uit 22 jongens.

Onlangs werden de laatste vijf spelers toegevoegd aan de selectie van FC Groningen onder-12 in 2019/2020. Natan Koekoek en Boet Swijghuisen Reigersberg zaten al in onder-12 en maken ook komend seizoen deel uit van deze selectie:
-Giuliano Bonevacia (GVAV-Rapiditas)
-Gianno Wieringa (GVAV-Rapiditas)
-Daliel el Moumni (GVAV-Rapiditas)
-Lorenz Bakker (WVV)
-Robin Katerberg (ACV)

Trainer/coach/manager Byron Bakker van de onder-12 licht toe: “Wij zijn er erg blij mee dat deze jongens de overstap maken naar onze opleiding. Hiermee hebben we de onder-12-groep voor het komende seizoen weer compleet met allemaal spelers afkomstig uit ons eigen verzorgingsgebied. Alle vier RVBS-locaties (Bedum, Assen, Roden en Wildervank) hebben weer spelers geleverd. Een groot compliment voor de staf die zich elk weekend inzet om deze jongens te helpen in hun (voetbal)ontwikkeling met dit dus als mooi resultaat!”

Toernooi
Alle spelers ronden het seizoen af bij hun eigen amateurclub en maken met ingang van het komende seizoen defintief de overstap naar FC Groningen. De voorbereiding start met een trip naar Zwitserland, waar de onder-12 gaat deelnemen aan een internationaal toernooi in het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019. 

Laatste nieuws