Te Wierik, Warmerdam en Padt in FC Groningen TV

4 augustus 2017

FC Groningen TV kijkt deze week met name terug op de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo komen de oefenduels met FC Emmen en Real Sociedad uitgebreid aan bod. Daarnaast is er aandacht voor Sergio Padt. De aanvoerder van de Trots van het Noorden is genomineerd voor de titel ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2017’.

Net als vorige week kijkt FC Groningen TV op FOX Sports terug op de voorbereiding op het seizoen 2017/2018. Deze keer zijn er uitgebreide reportages te zien van de oefenwedstrijden tegen FC Emmen en Real Sociedad en is er een nadere kennismaking met de nieuwelingen Mike te Wierik en Django Warmerdam. Daarnaast reageert Sergio Padt op zijn nominatie voor de titel ‘Maatschappelijk Speler Eredivisie 2017’.
 
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond, vrijdag 4 augustus, om 18.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.00 uur herhaald op kanaal 1 en om 23.30 uur op kanaal 5. Zaterdag 5 augustus is FCG TV te zien om 18.00 uur en 23.00 uur op kanaal 5. Zondag is er een herhaling om 18.00 uur op kanaal 5. De rest van de week wordt de aflevering nog diverse keren herhaald op FOX Sports. Kijk voor de exacte uitzendtijden in de tv-gids van FOX Sports.

Op veldje met doeltje
Poster

Laatste nieuws