Te Wierik, Van Nieff, Padt, Faber en Koemannen in FCG TV

15 december 2017

FC Groningen TV kijkt vanavond terug op de spectaculaire 3-3 tegen PSV en vooruit naar de ontmoeting met Excelsior. Daarnaast is FCG TV bij de onthulling van de Koeman Wall of Fame in het bijzijn van Erwin en Ronald Koeman.

Woensdagavond ontplofte het Noordlease Stadion nadat Mike te Wierik in blessuretijd FC Groningen naast PSV had geschoten. De 3-3 voelde voor iedereen van FC Groningen als een overwinning. FCG TV blikt terug met Te Wierik, Yoëll van Nieff, Sergio Padt en Ernest Faber en kijkt meteen vooruit naar de volgende wedstrijd van komende zondag als FC Groningen op bezoek gaat bij Excelsior.

Voorafgaande aan de wedstrijd tegen PSV werd in de Gerriet Koolma Lounge in het Noordlease Stadion de Koeman Wall of Fame onthuld. De skybox met foto's uit de geschiedenis van FC Groningen heeft sinds woensdag een muur vol met afbeeldingen van Martin, Erwin en Ronald Koeman, de drie iconen van de Trots van het Noorden. FCG TV heeft een reportage van de onthulling en spreekt uitgebreid met Erwin en Ronald.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws