string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Te Wierik, Gladon, Handwerker en Kramer in FCG TV.

Vrijdag 22 maart 2019 om 08:43

FC Groningen TV is vanavond met de selectie van de FC bij de Landmacht. Daarnaast vertelt Tim Handwerker wat hij verwacht van Die Mannschaft tegen Oranje.

Afgelopen maandag bracht de selectie van FC Groningen een bezoek aan 43 Gemechaniseerde Brigade in Drentse Havelte. Sinds kort zijn beide partijen een samenwerking aangegaan om belangstellenden te enthousiasmeren voor de Landmacht in Havelte. Onderdeel van de samenwerking is een battle tussen spelers van FC Groningen en militairen die maandag plaats vond. Vanavond is deel 1 te zien van de bijzondere confrontatie met speciale aandacht voor Mike te Wierik, Paul Gladon en Lars Kramer.

Niet iedereen uit de eerste selectie was er afgelopen maandag bij want diverse spelers van de FC komen deze week in actie in nationale teams. In het kader van de huidige interlandweek laat Tim Handwerker vanavond zijn licht schijnen over de interland van komende zondag tussen Nederland en Duitsland.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 1.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3. Daarnaast is dit weekend de FOX Sports DOC 'De man van 85 miljoen' diverse keren te zien op FOX Sports. De DOC gaat over de doorbraak van Oranje-aanvoerder Virgil van Dijk bij FC Groningen. Van Dijk speelde gisteravond zijn 25ste interland voor het Nederlands Elftal. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’