Te Wierik, Fledderus, Hardijk en Van der Kaap in FCG TV

1 maart 2019 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports beelden van de oefenwedstrijd tegen Jong Vitesse. Daarnaast is er een item over de presentatie van de nieuwe technisch directeur Mark-Jan Fledderus en een voorbeschouwing op de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo met Mike te Wierik.

Afgelopen dinsdag oefende een combinatie-team van FC Groningen tegen Jong Vitesse. Dankzij een doelpunt van Paul Gladon wist FC Groningen met 1-0 te winnen. FCG TV heeft vanavond beelden van de oefenwedstrijd met speciale aandacht voor Matthijs Hardijk en Kellian van der Kaap die normaal hun wedstrijden voor FC Groningen onder-23 spelen.

Per 1 april gaat oud-FC Groningen speler Mark-Jan Fledderus bij de FC aan de slag als technisch directeur. In FCG TV is vanavond een item te zien van de presentatie van afgelopen maandag, met reacties van Fledderus zelf en Erik Mulder, de voorzitter van de selectiecommissie. Mulder legt uit waarom de keuze op Fledderus viel.

Zondagmiddag speelt FC Groningen thuis tegen VVV-Venlo. De laatste vijf duels tussen beide ploegen eindigden in een gelijkspel. Wint FC Groningen zondag, dan passeert het VVV en stijgt het naar de achtste plaats. Winnen van de Limburgers blijkt de laatste wedstrijden echter dus geen zekerheidje. Aanvoerder Mike te Wierik legt vanavond uit waarom duels tegen VVV vaak lastig zijn.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is de uitzending om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 07.23 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws