Bekijk FC Groningen de Warming-up met Te Wierik en Elshot terug op Youtube

17 december 2021

Bekijk de laatste FC Groningen de Warming-up van dit kalenderjaar nu terug op het YouTube-kanaal van FC Groningen. Verdediger Mike te Wierik en voormalig FC'er Kurt Elshot schoven aan in de Word Groter Studio in Euroborg.

Te Wierik groeide op in Hengevelde, een dorp in de gemeente Hof van Twente. De verdediger brak door bij Heracles Almelo, de club waarvoor hij meer dan 160 wedstrijden speelde voordat Te Wierik de overstap maakte naar FC Groningen. Hoewel het niet de eerste keer is, blijft een terugkeer op het kunstgras in Almelo altijd speciaal voor de stopper.
 
Naast het voorbeschouwen op het duel met de club uit zijn jeugd, kijkt Te Wierik vanuit de Word Groter Studio in Euroborg terug op het bekerduel met Excelsior van afgelopen woensdag.

Elshot (2)

Naast Te Wierik is boegbeeld Kurt Elshot te gast in de show. Elshot speelde liefst 292 officiële duels voor de FC en is daarmee op nummer 8 van de spelers met de meeste wedstrijden voor FC Groningen. Elshot is net gestart als analist bij RTV Noord en volgt het team in die rol op de voet.
 
FC Groningen: de Warming-up is terug te zien op YouTube of via onderstaande videoplayer.

Laatste nieuws