Te Wierik, 4Mijl, TsZC, Kemkers en Nijland in FCG TV

19 oktober 2018

FC Groningen TV is vanavond bij de opening van het TopsportZorgCentrum dat onderdak gaat bieden aan alle teams van FC Groningen. Daarnaast is er een vooruitblik op de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo.

Afgelopen zaterdag werd op Sportpark Corpus den Hoorn het TopsportZorgCentrum geopend. Enkele honderden genodigden waren aanwezig bij de opening van de ‘eye-catcher’ aan de A7 tussen Drachten en Groningen. Het fraaie complex biedt onderdak aan alle teams van de FC, iets wat al lange tijd een wens was van de club. FCG TV is bij de opening en spreekt met een zeer tevreden algemeen directeur Hans Nijland. Daarnaast geeft de drijvende kracht achter het TopsportZorgCentrum, Gerard Kemkers, een rondleiding in de bijzondere trainingshal.
 
Daarnaast is er een vooruitblik op de uitwedstrijd van komende zondag tegen Heracles Almelo met Mike te Wierik die zowel met FC Groningen als Heracles diverse duels tussen beide teams meemaakte, loopt Arjen Robben met zijn zoon de 4 Mijl tussen Haren en Groningen en zijn er beelden van een historische wedstrijd van FC Groningen van exact 35 jaar geleden.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 09.00 uur en 14.30 uur op kanaal 3 en zondag om 13.50 uur op kanaal 2, voorafgaande aan Heracles Almelo - FC Groningen. Na afloop van dat duel is om 17.00 uur op kanaal 2 de FOX Sports DOC 'De Zeven van Neeskens' te zien, over de zeven wedstrijden die Johan Neeskens in 1985 voor FC Groningen speelde. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws