string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

TalentWeb Groningen partner van FC Groningen.

Donderdag 11 november 2021 om 10:00

FC Groningen en TalentWeb Groningen gaan samenwerken op het gebied van talentontwikkeling en -behoud rondom Groningen. Stadion Euroborg wordt de thuishaven van TalentWeb Groningen voor diverse activiteiten van de Groningse organisatie. Gezamenlijk wordt gekeken naar de invulling hiervan. 

download

Talentweb Groningen is in 2010 ontstaan vanuit het ‘Akkoord van Groningen’. Inmiddels is TalentWeb Groningen een op zichzelf staande stichting met zo'n 80 leden. “TalentWeb Groningen richt zich sinds haar oprichting op talentontwikkeling en -behoud in en rondom Groningen. De belofte van FC Groningen: ‘Iedereen groeit in Groningen’ past hier perfect bij. Wij kijken er dan ook naar uit om samen met FC Groningen op maatschappelijk vlak aan de slag te gaan,” geeft voorzitter Jennifer Wichers aan.
 
“In onze nieuwe positionering hebben wij talentontwikkeling een prominente plek gegeven. Als club zijn wij dagelijks bezig met het herkennen, erkennen en opleiden van talent. We zien daarnaast dat veel organisaties behoefte hebben aan het vinden of behouden van personeel en dat het thema talentontwikkeling vaker op de agenda komt te staan. Wat wij dagelijks doen is een mooie metafoor voor veel organisaties en daar gaan wij mee aan de slag om, samen met partners, de Noordelijke economie te versterken. Het ondersteunen van TalentWeb Groningen past daar goed bij,” vult marketingmanager Edwin Froma van FC Groningen aan. “Bovendien zijn er mooie kansen qua samenwerking met ons eigen Talent Group Groningen, wat als business club voor jonge professionals onder de FC Groningen Business Club hangt”.
 
De samenwerking houdt in dat TalentWeb Groningen bijeenkomsten gaat organiseren in Euroborg en dat gezamenlijk diverse activiteiten worden georganiseerd, gericht op talentontwikkeling. De leden van TalentWeb Groningen gaan daarnaast samen met het team van FC Groningen jaarlijks aan de slag om bewegingsarmoede in de regio aan te pakken.

MicrosoftTeams-image (86)

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’