Talentendag Rood Geel Leeuwarden groot succes!

8 november 2011 / vandaag

Woensdag 2 november heeft de vierde talentendag van dit seizoen plaatsgevonden op de velden van Rood Geel in Leeuwarden. Leergierige deelnemers, fanatieke RVO FC Groningen/Cambuur jeugdtrainers, Camigo, Groby en fanatieke ouders waren de ingrediënten voor een zeer geslaagde talentendag.

RVO FC Groningen/Cambuur organiseert al vele seizoenen talentendagen op verschillende locaties in de Noordelijke provincies. Ook dit seizoen kunnen spelers geboren in 2000, 2001 en 2002 zich opgeven voor de talentendagen De vierde Talentendag van het seizoen was bij Drachtster Boys. Groep één werd om 14:00 uur op het veld ontvangen door Alfons Arts en Henk de Jong en vervolgens naar de juiste oefeningen gestuurd. Op het programma stonden ondermeer diverse techniekoefeningen, pass- en trapvormen en uiteraard werd er geëindigd met een partijspel. De spelers lieten regelmatig technische hoogstandjes zien die ze dan wel geleerd hebben bij hun eigen vereniging, dan wel acties die ze zichzelf hebben aangeleerd op straat. Na afloop van de training kwamen alle spelers voldaan van het veld. Behalve dat ze hun voetbalkwaliteiten aan de RVO FC Groningen/Cambuur trainers en scouts hebben kunnen tonen, hebben ze ook veel bijgeleerd. Na afloop van de training kregen alle spelers een FC Groningen t-shirt en een tasje met daarin onder andere een mini dress van Cambuur en een teamposter!
De tweede groep kreeg een soortgelijk programma voorgeschoteld en ook daar kwamen de spelers vermoeid, maar voldaan van het veld. Aanmelden?
Denk jij ook goed te kunnen voetballen, meld je dan aan voor de  talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur in Stadskanaal (16 November) of Lewenborg (22 Februari)!  Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in de volgende link volledig in te vullen.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws