string(9) "claudebot"

Talentendag en samenvatting Jong FC Groningen in FCG TV.

Dinsdag 18 oktober 2011 om 10:27

In FC Groningen TV is er vanavond veel aandacht voor Jong FC Groningen. De beloften verloren gisteravond in Euroborg voor 4.500 toeschouwers met 3-2 van Jong Feyenoord/Excelsior, nadat de ploeg van trainer Dick Lukkien nog met 2-1 had voorgestaan. In FCG TV is een zeer ruime samenvatting van het duel te zien en zijn we aanwezig bij een Meet and Greet tussen jonge FC-fans en spelers van het eerste elftal.

Uiteraard wordt er in FCG TV ook nog even teruggekeken op de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo. FC Groningen verloor in Almelo met 2-1. Brian van Loo, doelpuntenmaker Suk Hyun-Jun en debutant Henk Bos blikken terug.
Vorige week woensdag organiseerde FC Groningen de eerste talentendag van dit seizoen. Op het sportpark van Eems Boys in Delfzijl kwamen zo’n 110 jonge voetballertjes in actie die werden bekeken door scouts van FC Groningen. FCG TV nam een kijkje en probeerde te achterhalen hoe je talent ontdekt en wat er bij komt kijken om als talent ook daadwerkelijk door te kunnen breken.
In de wekelijkse nieuwsbrief komt dit keer Matthias Mulder aan het woord. De veiligheidscoördinator van FC Groningen vertelt over de pendelbusdienst vanuit Hoogkerk bij thuiswedstrijden van FC Groningen, een nieuw initiatief en speciale service voor de supporters van FC Groningen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.45 uur en 13.25 uur herhaald op EL1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site viawww.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus