Supporterszaken verhuisd naar hoofdingang stadion

14 mei 2020 / vandaag

De afdeling Supporterszaken van FC Groningen, waaronder ook de ticketing van de club valt, is verhuisd naar de balie bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion. De deuren van de Fanshop van de Trots van het Noorden zijn ook weer geopend. Dit op de vertrouwde locatie aan de Boumaboulevard, op de hoek in het pand van het Alfa-college.

Vanaf heden kunnen supporters van FC Groningen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur terecht bij de hoofdingang van het Hitachi Capital Mobility Stadion voor alle vragen op supportersgebied en voor kaartverkoop, zowel seizoenkaarten, vijfjaarkaarten en losse kaarten. Ook de Fanshop is weer geopend. Als gevolg van de coronacrisis gelden daar gewijzigde openingstijden: woensdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
 
Maatregelen
FC Groningen heeft als gevolg van de coronacrisis diverse maatregelen getroffen om kosten te besparen. Zo is er voor gekozen de invulling van de businessbalie bij de entree van het Hitachi Capital Mobility Stadion te laten bemensen door eigen medewerkers van de club. Hierdoor komt er een scheiding tussen supporterszaken en ticketing enerzijds en de merchandise, die voorlopig in de fanshop gevestigd blijft, anderzijds. Hiervoor is op woensdag tot en met vrijdag alleen de bovenste verdieping van de FanCorner in gebruik. Uiteraard kan men op elk ander gewenst moment online terecht in de webshop van de club.
 
Seizoenkaarten
FC Groningen roept supporters op een seizoenkaart 2020/2021 zoveel mogelijk online te bestellen of te verlengen in verband met de coronamaatregelen. Supporters die dit om welke reden dan ook niet lukt, kunnen zich melden bij de hoofdingang van stadion. Ook hier geldt dat de coronamaatregelen gerespecteerd dienen te worden.

Supportersbalie (1)
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws