Supportersplein zondag vanaf 10.15 uur geopend

4 augustus 2022

FC Groningen start het nieuwe seizoen aankomende zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam, aftrap 12.15 uur. Supporters kunnen voorafgaand aan het duel in de eerste speelronde samenkomen op het supportersplein voor het stadion. Het supportersplein is vanaf 10.15 uur geopend. 

JW202210239062

Het wordt zondagochtend al vroeg gezellig rondom Euroborg. Het supportersplein voor Euroborg nabij de Kolenmuur is de perfecte plaats om met vrienden of familie de wedstrijd voor te beschouwen. Er zijn twee snackwagens aanwezig, net als een biercarrousel en een koffiewagen. Uiteraard wordt er passende muziek gedraaid en is het mogelijk de nieuwste FC-merchandise te kopen. Supporters zijn vanaf 10.15 uur van harte welkom.
 
Tickets
De deuren van Euroborg openen om 10.45 uur. Kaarten voor het duel met FC Volendam zijn aan de kassa’s te koop. Op zowel de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune is nog voldoende plaats. Sinds dit seizoen is FC Groningen geheel PIN Only. Kaarten aan de kassa’s kunnen enkel met PIN worden afgerekend. Tickets voor het duel met Volendam zijn uiteraard ook online te bestellen via https://tickets.fcgroningen.nl. Ben je seizoenkaarthouder? Let dan op dat je het nieuwe pasje meeneemt! 

20220729GRONINGENOSASUNA070

Horeca-actie
Naast het horeca-aanbod op het supportersplein is er binnen het stadion een mooie aanbieding van FC Groningen Horeca. Bij de wedstrijd tegen FC Volendam wordt er kibbeling verkocht. Een portie kibbeling inclusief ravigottesaus kost €5,25. De actie is bij units voorzien van een frituur en op alle tribunes te bestellen. Alle units zijn voorzien van TV-schermen zodat supporters niks van de wedstrijd hoeven te missen.
 
Om de doorloop van de bestellingen te bevorderen zijn er bij de ingangen 2 en 3 op de Piet Fransen Tribune twee extra verkooppunten gecreëerd voor het bestellen van bier en cola. Hier zijn tevens gehaktballen verkrijgbaar. Ook voor alle horecabestellingen geldt dat er alleen met PIN kan worden betaald. FC Groningen heeft voorafgaand aan dit seizoen een prijsverhoging doorgevoerd wat betreft eten en drinken in het stadion. De inkoopprijzen van drank en eten zijn dusdanig gestegen en die veranderingen heeft de FC ook moeten doorvoeren in de verkoopprijzen. 

20220729GRONINGENOSASUNA031

Videoschermen
Supporters die afgelopen weekend bij de laatste oefenwedstrijd tegen Osasuna aanwezig waren in Euroborg hebben ze al kunnen zien. FC Groningen heeft sinds dit seizoen nieuwe videoschermen in de hoeken van het stadion. Met de nieuwe videoschermen wil de club een volgende stap zetten in het aanbieden van entertainment rond de wedstrijden. De FC is momenteel bezig met het optimaliseren van de content voor de schermen.
 
Spelers van FC Groningen komen bij aanvang van de wedstrijd aan de hand van leden van de FC Groningen Junior Club het veld op. In de rust wordt een strafschoppenspel gespeeld door jonge supporters die lid zijn van de Junior Club. Uiteraard is Groby zondag ook van de partij. Na afloop wordt er wederom een Man of the Match verkozen. Supporters in Euroborg of thuis kunnen gedurende de wedstrijd stemmen via www.fcgroningen.nl/motm.

20220729GRONINGENOSASUNA061

Laatste nieuws