string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supportersactie en Matavz in FC Groningen TV.

Woensdag 02 februari 2011 om 11:10

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week is onder meer een terugblik te zien op afgelopen zondag: de geslaagde proteststoet van de supporters richting Heerenveen en de glorieuze zege van de ploeg van trainer Pieter Huistra in de Derby van het Noorden. Ook de man wiens naam de laatste dagen het vaakst is genoemd in Stad en Ommeland, Tim Matavz, komt aan het woord.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Laatste stand van zaken
In de aflevering  van deze week diverse reportages over de dag van zondag. Allereerst was FC Groningen TV aanwezig bij het startschot van de demonstratieve optocht richting het Abe Lenstra Stadion, waarbij supporters protesteerden tegen de beperkingen die worden opgelegd bij het bezoeken van uitwedstrijden.
Daarna werd de lens gericht op Tim Matavz in de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De veel besproken topschutter van FC Groningen blikt terug op de laatste roerige dagen. Ook algemeen directeur Hans Nijland komt aan het woord na het sluiten van het transferwindow. Hij vertelt tevens over de laatste stand van zaken met betrekking tot de mogelijke transfer van Matavz naar SSC Napoli.
Vraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur en zondagmiddag om 13.40 uur op Eredivisie Live 3 voorafgaande aan de competitiewedstrijd FC Groningen – Willem II

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard