‘Supporters, tot snel!’

3 oktober 2020 / vandaag

FC Groningen vindt het ongelooflijk jammer dat de komende twee thuiswedstrijden (tegen Ajax en FC Utrecht) geen supporters en sponsors welkom zijn in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Samen hebben we tijdens de oefenwedstrijden in de voorbereiding en ook bij het eerste thuisduel met PSV laten zien ondanks de beperkingen een mooi evenement te kunnen organiseren. We hadden ons ongelooflijk verheugd op de komende thuiswedstrijden. FC Groningen is trots op haar supporters en sponsors en hoopt iedereen snel weer te kunnen ontvangen.

FC Groningen was op zaterdag 1 augustus de eerste Eredivisieclub die weer supporters in het stadion kon toelaten. De club bedacht verschillende initiatieven om een stadionbezoek volledig veilig te laten verlopen.
 
In en rond het Hitachi Capital Mobility Stadion is duidelijke signing aangebracht met betrekking tot het houden van anderhalve meter onderlinge afstand. Supporters konden via een speciale bestelapp op de tribunes drinken bestellen, die ter plekke werd bezorgd om onnodige loopbewegingen tegen te gaan. In de Office Centre Lounge kregen sponsorrelaties met een iets andere tafelindeling in een ruime opzet de mogelijkheid te genieten van de FC en te netwerken.
 
“We hebben samen met onze supporters en sponsors laten zien dat het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het stadion op een veilige en verantwoorde manier kan verlopen,” aldus algemeen directeur Wouter Gudde. “Door te denken in mogelijkheden en initiatiefrijk te zijn, konden ruim 6.000 supporters op de tribunes genieten van een wedstrijdbezoek aan FC Groningen. Onze supporters en sponsors verdienen een groot compliment voor de wijze waarop ze zijn omgegaan met de regelgeving en de beperkingen die dat geeft. Het is ongelooflijk zuur dat we de komende wedstrijden zonder publiek moeten spelen, maar kunnen niet wachten om onze supporters weer te ontvangen is ons mooie stadion. Wij zijn er nog steeds klaar voor, tot snel!”

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws