string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supporters op de foto met de selectie van FC Groningen.

Maandag 09 juli 2012 om 15:52

Vijf supporters mochten afgelopen week plaats nemen tussen de selectie van FC Groningen voor de officiële selectiefoto. Hiermee wordt de band tussen club, Menzis en de supporters bekrachtigd. Deze supporters hebben namelijk afgelopen najaar de overstap gemaakt naar de FC Groningen Clubpolis van zorgverzekeraar Menzis, maatschappelijk partner van FC Groningen.

Afgelopen seizoen hebben FC Groningen en Zorgverzekeraar Menzis de campagne “Bij Menzis zit iedereen in de A-selectie” geïntroduceerd.
Menzis laat met deze campagne zien dat iedereen belangrijk is, of je nu profvoetballer bent of als supporter op de tribune zit. Dit wordt onderstreept doordat iedereen die overstapt naar de Menzis FC Groningen Clubpolis naast goede en snelle zorg en korting op de premie, kans maakt op onvergetelijke voetbalmomenten.
Eerder dit seizoen konden supporters die waren overgestapt naar de Menzis FC Groningen Clubpolis zich opgeven voor een officiële contractondertekening met Hans Nijland in Euroborg. Ook hebben een aantal supporters op een unieke plek in het stadion een thuiswedstrijd van de Trots van het Noorden gevolgd.
Afgelopen donderdag zijn vijf supporters vereeuwigd op de selectiefoto voor het seizoen 2012/2013. Deze zonnige middag hebben de supporters doorgebracht met de selectie en de technische staf van FC Groningen. De heer Stijfhoorn was één van de gelukkigen. “Wat een leuke actie! Ik heb genoten van de middag, want dit is echt een unieke ervaring die slechts voor enkelen is weggelegd.” De supporters stonden samen met de spelers in tenue in de catacomben te wachten op het fotomoment. Ondertussen maakten ze kennis met de spelers, werden er de nodige handen geschud en natuurlijk vele foto’s geschoten. Ook trainer Robert Maaskant kwam persoonlijk kennis maken met de supporters. Uiteindelijk is iedere supporter afzonderlijk met de gehele selectie op de foto gegaan en heeft hiermee nu alvast een unieke herinnering aan het seizoen 2012/2013. FC Groningen directeur Hans Nijland werkte graag mee aan deze opvallende actie. “Als club staan we graag dicht bij onze supporters. Deze campagne van Menzis sluit daar uitstekend op aan en daarom hebben we als eerste club in Nederland een plekje vrijgemaakt op onze elftalfoto om de band tussen de selectie en onze achterban uit te dragen.”
Afsluitend ging de groep supporters nog op de foto met Robert Maaskant en kregen ze het fonkelnieuwe wedstrijdshirt van komend seizoen cadeau.
Menzis zet mensen in beweging
Samen met FC Groningen brengt Menzis mensen in beweging. Want bewegen is een wapen tegen groeiende problemen als overgewicht en gezondheidsklachten door een ongezonde leefstijl. Daarom is Menzis als maatschappelijk partner actief in sport. Dat doet zij door gezamenlijke maatschappelijke projecten te ontwikkelen. Daarbij is er extra aandacht voor kinderen. Voor hen zijn profvoetballers vaak echte rolmodellen. De voorbeeldfunctie van profvoetballers zet Menzis via projecten in om zoveel mogelijk mensen te bereiken en in beweging te brengen.

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard