string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supporters kunnen stemmen op nieuw uitshirt.

Woensdag 01 november 2017 om 17:02

De supporters van FC Groningen krijgen de kans te stemmen op hun favoriete uitshirt voor het seizoen 2018/2019. In samenwerking met kledingleverancier PUMA zijn er drie zogenaamde demo-modellen waaruit nu gekozen kan worden. PUMA lanceert de tot in detail uitgewerkte nieuwe wedstrijdshirts van FC Groningen later in 2018 via een speciale campagne.

Het is bij de verkiezing voor de nieuwe wedstrijdshirts mogelijk om op drie varianten van het uitshirt te stemmen. Dit zijn de modellen in grote lijn. Dit heeft te maken met het feit dat PUMA de accenten in de nieuwe collectie nog niet wil prijsgeven, omdat deze nieuwe lijn ook zit in de shirts van andere clubs, die PUMA als kledingsponsor hebben.
 
Signatuur
In het verleden konden creatievelingen eigen ontwerpen van wedstrijdshirts van FC Groningen indienen, waarop de supporters konden stemmen. Omdat PUMA shirts een duidelijke eigen signatuur hebben zien wij daar vanaf.

Hierdoor zouden de originele winnende ontwerpen altijd een dermate aanpassing krijgen dat het eindresultaat tot teleurstellingen zou leiden. Dit zowel onder de ontwerper als de supporters die op de winnende shirts hadden gestemd. In het verleden hebben we dat al kunnen constateren bij minimale aanpassingen aan de winnende ontwerpen. Het is nu één van de consequenties, die horen bij het werken met een A-merk als PUMA.
 
Thuisshirt
Om bovengenoemde reden is er geen mogelijkheid op diverse varianten van het nieuwe thuisshirt te stemmen. In het hoofdzakelijk witte wedstrijdshirt zullen naast de twee verticale groene banen de hierboven genoemde specifieke accenten van PUMA-signatuur worden aangebracht in het nieuwe thuistenue.
 
Op de drie varianten voor het nieuwe uitshirt seizoen 2018/2019 kan tot vrijdagmiddag 12.00 uur worden gestemd via onze website. Wij hopen uiteraard dat er veel gestemd zal worden.

​Nu stemmen

Tekeningen uitshirt

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’