string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Supporters bedankt!

Dinsdag 19 oktober 2010 om 15:07

In de 303de nieuwsbrief namens directie en management kijkt Hans Nijland terug naar de gewonnen wedstrijd tegen Heerenveen. Ook blikt hij vooruit op de activiteiten in de komende week en memoreert hij de terugkoopperiode voor het bekerduel met ADO Den Haag.

“Afgelopen zondag hebben we de drie punten in eigen huis gehouden door een prima overwinning op sc Heerenveen. Een zege op een van onze directe concurrenten onder toeziend oog van onder anderen bondscoach Bert van Marwijk. Het was zeer prettig te constateren dat onze oud-trainers Ron Jans en Raymond Libregts en ook oud-speler Arnold Kruiswijk op een positieve manier werden ontvangen bij hun voormalige club.”
“Zoals Ron Jans al zei op de persconferentie na afloop van de wedstrijd, geven we daarmee het goede voorbeeld voor de voetballerij. Het draagt bovendien bij aan het goede imago van onze club. Hierbij wil ik alle supporters dan ook heel hartelijk bedanken voor hun komst en steun. Na de vele aandacht in regionale en landelijke media zal Voetbal International in de editie van komende woensdag nog uitgebreid terugblikken op de noordelijke derby.”
Dubbel programma
“De komende weken staan er veel wedstrijden op het programma. Komende zaterdag gaan we op bezoek bij NEC in Nijmegen. En op woensdag 27 oktober is ADO Den Haag te gast in Euroborg. Voor dit duel, dat om 19.00 uur begint, zijn kaarten in de vrije verkoop via deze website, de Fanshop in Euroborg en bij TicketBox. Er is geen ClubCard-verplichting, dus iedereen kan onbeperkt kaarten aanschaffen.”
“Wat betreft de uitwedstrijden is het overigens fijn te constateren dat veel van onze collega-clubs hebben besloten een korting door te berekenen aan FC-supporters, die gebruik maken van de zogenaamde autocombi. Zowel NEC als VVV-Venlo heeft hiertoe besloten. Dit in navolging van ons eigen soepele en gastvrije beleid ten opzichte van de uitfans in Euroborg.”
Bekerwedstrijd
“Gisteren (maandag – red.) is voor seizoenkaarthouders de verkoop van start gegaan voor het bekerduel met ADO Den Haag op donderdag 11 november. Tot en met komende zondag kunnen fans hun eigen stoel terugkopen voor 8 euro. Vanaf aanstaande maandag gaan alle kaarten in de vrije verkoop voor 10 euro. Vanaf dat moment geldt geen ClubCard-verplichting.”
“Komende woensdag, 20 oktober, wordt de derde van vijf Talentendagen gehouden. Deze middag zal gehouden worden bij VKW in Westerbork. Aanstaande vrijdag zullen de kaderleden van de vrijwilligers van FC Groningen gezamenlijk een bezoek brengen aan de wedstrijd tussen BV Veendam en FC Den Bosch aan De Langeleegte.”
Superfan
“Maandagavond is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Supportersvereniging FC Groningen in Euroborg. Aansluitend zal rond 21.00 uur een forum plaatsvinden waarbij de fans vragen kunnen stellen aan ondergetekende, trainer Pieter Huistra en speler Tom Hiariej.”

“Gisteravond was de ALV van de Rolly Side bij Menzis. Ons management was vertegenwoordigd bij deze ledenvergadering en ook trainer Pieter Huistra. Het was goed om te zien dat zo’n 90% van de leden van deze supportersvereniging aanwezig bij deze vergadering.”

“De Junior Club heeft vandaag een nieuwe overeenkomst officieel ondertekend met ‘Superfan’ Rabobank. Dit betekent dat de bank ook de komende drie jaren als hoofdsponsor verbonden blijft aan de FC Groningen Junior Club. Vandaag (dinsdag – red.) valt overigens ook de nieuwe Coooool! op de mat bij de leden. Daarin is onder meer een interview met Koen van de Laak te lezen. Als extra’tje wordt het handtekeningenboekje meegestuurd.”
Rondleidingen
“Lees meer over Junior Club-lid en Popstars deelnemer Casper Feddema via deze link. Komende week is het herfstvakantie in het noorden. De Junior Club houdt aanstaande maandag in Euroborg rondleidingen. Liefhebbers onder de leden kunnen zich aanmelden via de activiteitenpagina op www.fcgroningenjuniorclub.nl.”

“Ook andere belangstellende kunnen zich opgeven, mits het gaat om een groep van minimaal acht personen. Aanmelden voor 9 euro per persoon kan door een mailtje te sturen aan rondleidingen@fcgroningen.nl. Lees meer informatie via deze link.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

19 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard