string(9) "claudebot"

Supporters aan het woord in FC Groningen TV.

Woensdag 26 januari 2011 om 10:07

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week is onder meer een terugblik te zien op de topper tegen FC Twente, komen supporters aan het woord en wordt er in de aanloop naar de derby met sc Heerenveen een bezoek gebracht aan voormalig FC-trainer Ron Jans.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Eigen beelden
In de aflevering  van deze week blikt vaste verslaggever Emiel Venema met eigen camerabeelden terug op de topwedstrijd tegen FC Twente. Er zijn reacties van Danny Holla en Maikel Kieftenbeld. Ook Pieter Huistra komt aan het woord. De trainer van FC Groningen kijkt tevens vooruit naar de kwartfinale bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, die woensdagavond in Stadion Galgenwaard wordt gespeeld.
Voor de wedstrijd werd aan supporters gevraagd naar hun verwachtingen voor de tweede seizoenshelft en in de catacomben van Euroborg trof Venema de oud-spelers Theo ten Caat en Gibril Sankoh.
C1000 Man of the Match
Tim Matavz werd door de supporters via deze website verkozen tot C1000 Man of the Match. De clubtopscorer blikt onder meer terug op zijn fantastisch goal van afgelopen zondag.
Tot slot brengt FC Groningen TV een bezoek aan Heerenveen. Daar ontvangt ex-trainer Ron Jans het Groningse gezelschap op hartelijke wijze en laat hij zien wat zijn nieuwe werkomgeving is. Uiteraard kijkt Jans ook vooruit naar de Derby van het Noorden, van komende zondag.
Te zien
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live in de nacht van woensdag op donderdag om 00.50 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur en zondagmiddag om 13.40 uur op Eredivisie Live 3 voorafgaande aan de derby sc Heerenveen – FC Groningen

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus