string(9) "claudebot"

Suk tot en met eind oktober geschorst.

Dinsdag 18 september 2012 om 16:05

Aanvaller Suk Hyun-Jun is de komende zes wedstrijden van het eerste elftal niet inzetbaar. FC Groningen en de Zuid-Koreaan hebben een schikkingsvoorstel van vier duels schorsing voor Jong FC Groningen geaccepteerd. Dit betekent dat de spits zondag 4 november pas weer in actie mag komen.

Maandagavond kreeg Suk Hyun-Jun een rode kaart in de 72ste minuut van het uitduel van Jong FC Groningen bij Jong PEC Zwolle. Vandaag kreeg de club een schikkingsvoorstel van vier duels onvoorwaardelijk vanwege de slaande beweging die Suk maakte. FC Groningen is akkoord gegaan met de schikking en daarmee de schorsing.
Suk is hierdoor de komende vier duels van de Beloften geschorst: maandag 24 september tegen Jong NEC/FC Oss, maandag 1 oktober tegen Jong Heerenveen en tijdens de eerste twee speelrondes van de tweede fase van de competitie op maandagen 22 en 29 oktober.
In de tussentijd speelt het eerste elftal van FC Groningen vijf competitiewedstrijden en één KNVB-bekerwedstrijd. Ook in die duels mag Suk niet in actie komen. Pas op zondag 4 november in de thuiswedstrijd tegen NEC in Euroborg mag Suk weer deel uitmaken van de wedstrijdselectie in de Eredivisie. Een dag later, op maandag 5 november, mag hij weer spelen in de Beloften.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus