string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Suk, Kwakman, Bacuna, oogmeting in 200e FCG TV.

Vrijdag 14 december 2012 om 15:55

FC Groningen TV brengt vanavond in de officieel 200e aflevering een bezoek aan het Oogheelkundig Medisch Centrum Noord waar de spelers van de FC een uitgebreide ogentest ondergaan. Daarnaast vertelt Suk Hyun-Jun hoe kerst wordt gevierd in Zuid-Korea en wordt er vooruit gekeken naar het duel van zaterdagavond tegen VVV-Venlo.

De selectie van FC Groningen bracht onlangs een bezoek aan het Oogheelkundig Medisch Centrum Noord voor een uitgebreide ogentest. Want professionele voetballers moeten beschikken over goede ogen en dus een goed zicht. In FCG TV zien we of Leandro Bacuna beschikt over ogen die voldoen aan de eisen van een topsporter.
Karaoke
Over anderhalve week is het kerst en daarom ging FCG TV onlangs met Suk Hyun-Jun uit eten in Japans-Koreaans restaurant Fuji Tei in Groningen om zo van hem te horen hoe Kerst in Zuid-Korea wordt gevierd. Suk vertelt dat het in Zuid-Korea vooral draait om de Kerstman, discotheken en karaoke.
Winter
Zaterdagavond speelt FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van 2012. Het duel tegen VVV-Venlo staat deze avond in het teken van Make-A-Wish Nederland. FC Groningen bereidde zich de afgelopen week voor onder winterse omstandigheden. Kees Kwakman en Leandro Bacuna hebben beiden zo hun eigen gedachten over trainen in de winter.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.55 uur te zien op EL 2. Morgen wordt FCG TV om 08.45 uur herhaald op EL 1 en om 19.05 uur op EL 2, voorafgaande aan FC Groningen – VVV-Venlo.
Zondag is om 19.45 uur op Eredivisie Live 1 een FC Groningen TV Special te zien over Eurovoetbal.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 9.00 uur op zondagochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’