string(9) "claudebot"

Studenten sluiten 2013 af in Euroborg.

Maandag 16 december 2013 om 14:37

Studenten van de studentenpartners van FC Groningen – bestaande uit zeven grote studentenorganisaties in Groningen – kunnen donderdagavond het kalenderjaar 2013 afsluiten in Euroborg en tegen een gereduceerd tarief eten en drinken in de binnenstad van Groningen.

De studenten kunnen op de laatste ‘echte’ studentenavond aanwezig zijn bij de bekerwedstrijd van FC Groningen tegen NEC. Dit duel in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi begint om 18.45 uur in Euroborg. Op vertoon van hun wedstrijdticket kunnen de studenten rondom het bekerduel  bij diverse horecagelegenheden in de binnenstad tegen een gereduceerd tarief consumpties verkrijgen.
Sympathie
Veel in Groningen studerende jongeren, zijn ook geïnteresseerd in FC Groningen. De club probeert middels speciale studentenacties ook deze doelgroep aan zich te binden. Hoewel de studenten lang niet altijd het noorden van het land komen, is er onder deze jongeren wel veel sympathie voor FC Groningen en brengen zij graag een bezoek aan Euroborg. Zeker bij wedstrijden die door de week worden gespeeld, is de animo om de FC te ondersteunen groot.
Om de studenten in Groningen nog meer aan de club te binden, is FC Groningen een samenwerkingsverband  aangegaan met enkele grote studentenorganisaties. Doel van de samenwerking is drieledig: 1. Gezamenlijk geld inzamelen voor de Stichting FC Groningen in de Maatschappij; 2. Het inhuren van faciliteiten van Euroborg Horeca voor feesten en partijen; 3. Het stimuleren van het bezoeken van thuiswedstrijden van FC Groningen.
Actie
Voorafgaand en na afloop van de bekerwedstrijd FC Groningen – NEC, op donderdag 19 december, bieden diverse horecagelegenheden in de Groninger binnenstad aan studenten diverse kortingen aan. Op http://www.fcgroningen.nl/studenten/ staan de acties en deelnemende horecabedrijven vermeld.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus