string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Strijden in volle Euroborg om Europees in de race te blijven’.

Dinsdag 03 november 2015 om 14:40

In de 553ste nieuwsbrief namens directie en management van FC Groningen blikt algemeen directeur Hans Nijland onder meer terug op de thuiszege op PEC Zwolle, maar kijkt hij vooral vooruit naar deze Europese week met de thuiswedstrijd tegen Slovan Liberec op het programma.

“Met de 2-0 overwinning op PEC Zwolle hebben we afgelopen zaterdag hele goede zaken gedaan. We hebben met de winst onze ongeslagen thuisstatus behouden, tot nu toe van alle Eredivisieclubs de meeste punten in eigen huis behaald, een directe concurrent op de ranglijst bijgehaald en ons stevig genesteld in het linkerrijtje van de competitiestand. Daarnaast zijn we ongeschonden uit de strijd gekomen en kunnen we ons optimaal voorbereiden op het Europese treffen met Slovan Liberec, donderdag om 19.00 uur in Euroborg. Kortom: een uitstekende prestatie onder de gegeven omstandigheden!”
Overwinteren
“Donderdagavond gaan we in eigen stadion strijden om Europees in de race te blijven. Hiervoor hebben we een resultaat nodig, maar dat geldt evenzeer voor onze Tsjechische tegenstander Slovan Liberec. Een overwinning zou ons flink helpen in groep F en met de steun van een volle Euroborg hebben wij hierin veel vertrouwen. Voor onze tweede Europese thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League zijn nog kaarten verkrijgbaar. Deze zijn onder meer eenvoudig online te bestellen via deze website.”
Rolly-side
“Gisteravond (maandag – red.) is ondergetekende in het gezelschap van de selectiespelers Hans Hateboer en Rasmus Lindgren en teammanager Bas Roorda aanwezig geweest bij de algemene ledenvergadering van de Rollyside in het pand van sponsorrelatie zorgverzekeraar Menzis. Dit bezoek werd door onze mindervalide supporters zeer op prijs gesteld.”
Ontwerpen shirts
“Ook dit jaar hebben supporters van FC Groningen weer de mogelijkheid de wedstrijdshirts voor het nieuwe seizoen te ontwerpen. Zowel voor het thuis- als uitshirt seizoen 2016/2017 kunnen fans schetsen indienen. De ontwerpen kunnen worden ingezonden tot en met donderdag 12 november. Een deskundige jury zal zich daarna buigen over de diverse voorstellen. Vanaf zondag 15 november kunnen de supporters via deze website een week lang  stemmen op drie varianten per shirt voor het seizoen 2016/2017. De winnende ontwerpen voor het thuis- en uitshirt worden op dinsdag 24 november bekend gemaakt.”
Promotiedagen
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) staan de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland weer op het programma. FC Groningen is met een grote delegatie ruim vertegenwoordigd op het inmiddels traditionele FC Groningen-plein in MartiniPlaza. Naast ons promotiemateriaal en de commerciële mogelijkheden bij FC Groningen, wordt er op beide dagen met de bezoekers en gasten een FC Groningen-quiz gespeeld. Dit ‘petje-op-petje-af’-spel wordt – net als vorig jaar – geleid door voormalig toparbiter en huidig accountmanager van FC Groningen, Ben Haverkort.”
“Ook onze Stichting FC Groningen in de Maatschappij zal zichtbaar aanwezig zijn tijdens de Promotiedagen, samen met de kersverse partner Stichting Opkikker. Beide partijen zijn onlangs een partnership met elkaar aangegaan voor een periode van drie seizoenen. Stichting Opkikker werkt samen met tachtig Nederlandse ziekenhuizen en biedt jaarlijks meer dan tweeduizend gezinnen met een ziek kind een welkome Opkikkerdag aan. Daarbij wordt het hele gezin in het zonnetje gezet met een dag vol ontspanning en plezier!”
“Ook dit jaar is de catering tijdens de Promotiedagen weer in de vertrouwde en verzorgende handen van Euroborg Horeca. Kortom: kom vandaag of morgen naar MartiniPlaza en bezoek het FC Groningen-plein!”
Mijlpaal
“We besluiten deze nieuwsbrief met heugelijk nieuws. Het Amateurconvenant FC Groningen heeft een fantastische mijlpaal behaald met het aansluiten van de tweehonderdste amateurclub als partner. Wat dit feit vooral zo speciaal maakt, is dat het de eerste Duitse vereniging betreft, die zich heeft aangemeld bij het Amateurconvenant. We zeggen dan ook: ‘Herzlich willkommen TSV Hesel!’”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’