string(9) "claudebot"

Strategische samenwerking FC Groningen en CityInformation.

Donderdag 04 februari 2016 om 15:03

FC Groningen en CityInformation zijn een strategische samenwerking aangegaan. Door de samenwerking tussen FC Groningen en CityInformation is het mogelijk om in de Groningen en Veendam App eenvoudig tickets te bestellen voor de wedstrijden van FC Groningen, neem je een kijkje in de fanshop én blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over de Trots van het Noorden.

CityInformation is een internationaal platform op appgebied waarop onder andere het lokale nieuws, de lokale radio, het lokale bioscoopprogramma en de beste restaurants van een stad zijn samengebracht. Ook bereik je razendsnel je eindbestemming door de integratie van OV-9292 en Google Maps en shop je online bij de grootste modeketens. Naast deze functies biedt CityInformation de gemeenten op korte termijn zelfs de mogelijkheid om bij calamiteiten een pushbericht te versturen. Dit maakt de CityApps onmisbaar. 
CityApp
Door de all-in-one app van CityInformation worden vele individuele apps overbodig, waardoor je enorm veel ruimte kunt besparen op je telefoon of tablet. Vanaf medio februari is het zelfs mogelijk om vanuit één app eenvoudig te switchen naar de informatie van alle andere steden binnen het platform. Zo heb je dus de Groningen, Londen, Barcelona, Parijs en de Veendam app in één CityApp.
Downloaden
Ook zo benieuwd? Download dan nu de gratis Groningen of Veendam App in de AppStore of in de Google Play Store.

Groningen: http://onelink.to/h5pd78

Veendam: http://onelink.to/xwrzkb

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus