Steun FC Groningen in de laatste thuisduels van 2019

19 december 2019

FC Groningen speelt deze week nog twee thuiswedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion. En dat zijn niet zomaar wedstrijden. Donderdagavond, 19 december, speelt de Trots van het Noorden vanaf 18.30 uur om een plek bij de laatste-16 in het TOTO KNVB Bekertoernooi tegen FC Utrecht. Zondag 22 december om 14.30 uur is de thuiswedstrijd tegen FC Emmen als afsluiting van het kalenderjaar 2019. Daar moet je bij zijn!

Voor de wedstrijd van donderdagavond is het voor alle supporters van belang om tijdig naar het stadion te komen. In verband met de aanvang van 18.30 uur zal de instroom kruisen met de donderdagavondspits in de Stad. Het stadion en de kassa’s openen om 17.00 uur. Vanuit Utrecht zullen minimaal 500 supporters afreizen om de bekerwedstrijd bij te wonen. FC Groningen-supporters kunnen zonder restricties tickets kopen via deze website, de FanCorner aan de Boumaboulevard (dagelijks van 9.00 uur tot 17.00 uur) of bij de FC Primera’s in de regio.

Kerstwens vierkant

Afsluiting
Drie dagen later staat voor FC Groningen de altijd beladen ‘clash’ met FC Emmen op de rol. De Noordelijke twist in het Hitachi Capital Mobility Stadion wordt zondagmiddag om 14.30 uur afgetrapt. Voorafgaand aan de wedstrijd is het voorplein van het stadion het bezoeken waard. Vanaf 12.00 uur is het plein ingericht in kerstsfeer en kan iedereen alvast in de stemming komen onder het genot van een hapje en een drankje. Een mooie Kerst begint bij FC Groningen!

Het duel staat tevens in het teken van In Memoriam, het herdenken van de overleden FC-supporters in het afgelopen jaar. Ter ere van hen zal de wedstrijd beginnen met een minuut applaus en worden namen en foto’s getoond op de LED-boarding en de videowalls. Daarnaast zullen enkele tientallen mensen worden uitgenodigd, die worden beloond met een kerstpakket dat wordt aangeboden door Jumbo Foodmarket. Eerder werden er al supporters verrast met een dergelijk pakket doordat spelers van FC Groningen bij hen aan huis kwamen met de spelersbus.

Combideal
Voor het bezoekersvak van FC Emmen zijn inmiddels 700 tickets aan de man gebracht. De verkoop van FC Groningen-kaarten loopt zonder restricties via alle bekende kanalen. Heb je geen seizoenkaart en wil je zowel donderdagavond als zondagmiddag in het stadion zitten om FC Groningen aan te moedigen en te steunen? Koop dan de voordelige combideal via onderstaande banner!

Combideal banner
Supporters-spread (15)

Laatste nieuws