string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stenman terug van blessure.

Vrijdag 08 mei 2009 om 15:48

Fredrik Stenman is hersteld van een voetblessure en behoort aanstaande zondag bij de eerste selectie voor het thuisduel met NAC Breda. Pepijn Kluin is afgehaakt met een kwetsuur aan een middenvoetsbeentje.

Komende zondag is de geschorste Gibril Sankoh er nog niet bij. Hij moet na zondag nog drie duels schorsing uitzitten. Petter Andersson en Martijn Meerdink zijn er ook niet bij. Nicklas Pedersen is in zijn herstel gehinderd door de afgelopen week drie dagen ziek op bed te hebben gelegen.

Trainer Ron Jans werd vrijdagochtend geconfronteerd met de nieuwe wijziging in de opzet van de play-offs. “Het gaat nu nog om de negende plek en dus onze tegenstander in de eerste ronde van de play-offs. Feyenoord, NAC, Utrecht, Vitesse en NEC zijn allemaal nog in de race voor die plek. Op de tribunes zullen weer veel radio’tjes en oordopjes zijn en de tussenstanden op de andere velden zijn behalve voor de play-offs ook in de strijd tegen degradatie nog van belang.”

“Wij zullen onszelf daar uiteraard niet door laten afleiden. Wij zijn zesde en blijven dat. Aan een feestje van NAC Breda zullen we zeker niet meewerken. Wij willen graag afscheid van de competitie nemen met een overwinning. En ons daarna gewoon in alle rust richten op de play-offs. In de selectie zijn de achttien spelers allemaal weer fit en dat geeft ons aanvallend weer meer opties. NAC zal het zeker niet cadeau krijgen van ons.”

Gerelateerd nieuws.

17 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard