Stenman terug bij selectie

30 april 2010

In de aanloop naar de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen is Fredrik Stenman weer fit en inzetbaar. FC Groningen speelt zondag om 14.30 uur in Euroborg tegen Sparta Rotterdam. Voor dit duel zijn nog kaarten verkrijgbaar via internet en TicketBox. Er is geen clubcardverplichting.

Verdediger Stenman keert dus terug bij de selectie. De lijst met geblesseerden is verder niet gewijzigd ten opzichte van de vorige competitiewedstrijd, uit bij PSV. Bij FC Groningen ontbreekt dus nog het achttal Sepp De Roover (kruisband), Petter Andersson (kruisband), Ondrej Svejdik (kruisband), Jeffrey Rijsdijk (knie), Danny Holla (kuitbeen), Morten Nordstrand (lies), Theo Lucius (kuitbeen) en Mike Zonneveld (achillespees). Trainers
Met zeven zeges, twee gelijke spelen en één nipte nederlaag in de laatste tien thuisduels staat FC Groningen tegen Sparta in Euroborg vol vertrouwen aan de aftrap. Ron Jans: “Wij meten ons de rol aan van favoriet en willen de play-offs op eigen kracht halen. We willen niet afhankelijk zijn van andere uitslagen. Bij Sparta heeft trainer Aad de Mos gezegd dat alle trainingen nu ‘oorlog’ zijn. We zullen het effect zondag gaan zien.” Genoemde trainer De Mos van Sparta over de ontmoeting: “De wedstrijd tegen Groningen is voor ons zeer belangrijk. Het zal als voorbereiding gelden voor de nacompetitie, maar we willen absoluut zorgen voor een punt. Dan eindigen we namelijk sowieso op de zestiende plaats en die plek willen we vasthouden. Anders kom je immers in een zwaardere poule.”

Laatste nieuws