string(9) "claudebot"

Stenman en Kieftenbeld in FC Groningen TV.

Woensdag 18 mei 2011 om 09:40

In FC Groningen TV is er deze week aandacht voor de afgelopen wedstrijd tegen PSV, wordt vooruitgeblikt naar de ontmoeting met Heracles Almelo en is er een verslag van de persconferentie van de nieuwe hoofdsponsor Essent.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Afgelopen vrijdagmiddag werd in Euroborg de nieuwe hoofdsponsor Essent gepresenteerd als opvolger van Noordlease, dat vier jaar het shirt van FC Groningen sierde. Een verslag van de presentatie is te zien in deze aflevering van FC Groningen TV.
Voorbeschouwing
Afgelopen zondag speelde FC Groningen in Euroborg tegen PSV. De FC had zich via een zege direct kunnen plaatsen voor Europees voetbal. Het werd 0-0, waardoor de FC zich nu gaat opmaken voor de play-offs. FCG TV blikt terug met Maikel Kieftenbeld en Fredrik Stenman, die bezig is aan zijn laatste serie wedstrijden voor FC Groningen.
Komende donderdag beginnen voor FC Groningen de play-offs met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De ploeg van trainer Pieter Huistra kan zich in vier duels alsnog plaatsen voor de Europa League. In FC Groningen TV is een voorbeschouwing opgenomen over de uitwedstrijd in Almelo.
Clinic
Onlangs was er een FC Groningen Clinic bij amateurclub Eems Boys in Delfzijl. Samen met Leandro Bacuna, Nicklas Pedersen en mascotte Groby was FC Groningen TV aanwezig voor het maken van een reportage over deze clinic.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 0.05 uur vanavond laat, donderdagmorgen om 7.45 uur, vrijdag om 9.40 uur, 16.00 uur en 18.45 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/.
Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

20 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

23 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus