Stem op 'Framevoetbal on Tour'

4 november 2020 / vandaag

FC Groningen is één van de negen finalisten die dit jaar meestrijdt in de verkiezing ‘Beste maatschappelijke project Eredivisie.’  Stichting FC Groningen in de Maatschappij heeft het project Framevoetbal on Tour ingestuurd als het meest vernieuwende en impactvolle maatschappelijke project van de Eredivisie. Stem tot en met (woensdag 4 november) op FC Groningen, jouw stem kan het verschil maken!

Stem hier op FC Groningen

fcgroningen_padt_milan

De verkiezing is een initiatief van de Vriendenloterij waarvoor een prijzenpot van in totaal €100.000 beschikbaar is. Het ‘Beste maatschappelijke project van de Eredivisie’ komt tot stand door middel van verkiezing. Drie van de negen kanshebbers vallen uiteindelijk in de prijzen en krijgen via de Vriendenloterij een geldbedrag om de plannen verder uit te rollen. De publieksstem is daarin heel belangrijk, dus laat je stem horen! Stemmen kan tot en met woensdag 4 november via de volgende link. Onder de stemmers worden vijf voetbalshirts verloot.
 
Framevoetbal werd vorig jaar in Groningen op de kaart gezet door de jonge sterke Milan die samen met doelman Sergio Padt in onderstaande video liet zien hoe leuk Framevoetbal is en hoe belangrijk het voor hem is om mee te kunnen voetballen met zijn vrienden. FC Groningen wil met Framevoetbal on Tour de sport zichtbaar maken op scholen of rondom thuiswedstrijden van de FC in het Hitachi Capital Mobility Stadion en zo meer begrip creëren voor sporters met een handicap. FC Groningen vindt namelijk dat ieder kind moet kunnen sporten. Met elkaar. Met of zonder handicap. 

De G-voetbalvereniging Kids United, al in 2011 geadopteerd door FC Groningen, is de enige vereniging in het Noorden die Framevoetbal aanbiedt. Met het te winnen geldbedrag wil de Trots van het Noorden samen met Kids United meer dorsale rollators aanschaffen die nodig zijn voor de sport en niet worden vergoed door de verzekering. Hierdoor kunnen meer sporters genieten van het samen voetballen. Meedoen aan Framevoetbal zal zowel de fysieke als mentale weerbaarheid en de gezondheid van de deelnemers sterk laten toenemen. Daarbij kunnen de kinderen eindelijk meedoen op het voetbalveld en dromen van het spelen bij FC Groningen.
 
Help ons de dromen van meer Framevoetballers waar te maken en stem op FC Groningen

framevoetbal-stemmen-mail-header-2
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws