Startup-Gro: unieke kans voor beginnende bedrijven!

12 november 2021

FC Groningen geeft talent de kans. Dit gaat veel verder dan jonge voetballers die zich bij de club kunnen ontwikkelen en verder groeien. Ook zakelijk talent krijgt kansen aangereikt. Samen met haar partners en Founded in Groningen organiseert FC Groningen STARTUP-GRO. Gericht op start-ups in Noord-Nederland. Via STARTUP-GRO krijgen beginnende bedrijven de mogelijkheid om via het brede zakelijke netwerk interessante connecties en verbindingen te maken. Aanmelden voor het STARTUP-GRO-programma kan tot maandag 15 november 12.00 uur.

New FC X fig LinkedIn

In een periode van drie maanden mogen de start-ups vier thuiswedstrijden van FC Groningen bezoeken en krijgen daarbij toegang tot de Office Centre Lounge. De plek waar de zakelijke relaties van de FC Groningen Business Club samenkomen en zakelijke verbindingen worden gemaakt. Daarnaast krijgen de deelnemende starters een unieke kans om te gast te zijn in de skybox van de grootste partners van FC Groningen.
 
Het doel van Founded in Groningen en FC Groningen is om startups en reeds gevestigde bedrijven met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het kan een impuls zijn voor de startups en tegelijkertijd de bestaande leden van de FC Groningen Business Club inspireren wat betreft de innovatiekracht en flexibiliteit van jonge bedrijven.
 
Er is een aantal spelregels om mee te doen: Een start-up wordt gedefinieerd als jong bedrijf tussen 0 en 5 jaar met de ambitie om snel te groeien. Het is een organisatie die nog op zoek is naar een repeterend en schaalbaar verdienmodel. De founder of commerciële leidinggevende mag zich aanmelden voor het STARTUP-GRO-programma.
 
Er zijn vier plekken beschikbaar die een serie van vier wedstrijden mogen meelopen en gebruik kunnen maken van de zakelijke mogelijkheden bij FC Groningen. “We denken samen met Founded in Groningen een bijzonder programma te hebben ontwikkeld waarbij een groep startups een aantal maanden de kans krijgt om te profiteren van het netwerk van FC Groningen,” aldus marketing en communicatie aanvoerder van FC Groningen Edwin Froma. “We verwachten dat dit de deelnemende start-ups helpt met de verdere groei van hun bedrijf.”
 
Ook Lusanne Tehupuring van Founded in Groningen kijkt met veel vertrouwen vooruit op het programma. “We hebben nu al enkele edities van dit programma gedraaid en het is mooi om te zien dat de deelnemers waardevolle contacten op doen. Dat is wat zij nodig hebben.”
 
Aanmelden kan tot 15 november 2021 12.00 uur. Op woensdag 17 november zal een selecte groep uitgenodigd worden voor pitches waarbij uiteindelijk de vier startups worden gekozen. Ben je geselecteerd? Dan wordt er voorafgaand aan de wedstrijden ook via de website en social media kanalen van de FC Groningen Business Club en Founded in Groningen aandacht aan jouw bedrijf besteed. Tijdens de wedstrijden ben je herkenbaar voor andere bedrijven door het dragen van een Founded in Groningen-hoodie.
 
Aanmelden via dit formulier

Laatste nieuws