Start Black Friday Week online en in FCG Store

18 november 2022

De FC Groningen Store start vandaag (vrijdag 18 november) met haar Black Friday Week. De gehele week en zelfs in het weekend na Black Friday komt FC Groningen Merchandise met verschillende verrassingen, unieke aanbiedingen en stevige kortingen. Te beginnen met 30% korting op een deel van de casual collectie. Deze korting geldt zowel online als in de Store in Euroborg.

De actie met 30% korting op een deel van de casual collectie loopt tot maandag 28 november. Wat de precieze actie gaat worden voor de echte Black Friday (vrijdag 25 november) blijft nog even een verrassing.
 
De dagen voor Black Friday houdt de FC Groningen Store naast de hoofdingang van Euroborg twee koopavonden. Op woensdag 23 en donderdag 24 november is de Store van 09.00 uur tot 21.00 uur geopend. Leden van de Junior Club kunnen op woensdag 23 november tot 21.00 uur hun schoen zetten bij FC Groningen in verband met een Sinterklaas-actie. De normale openingstijden van de FC Groningen Store zijn dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
 
Supporters die niks willen missen van de verschillende acties in de Black Friday week en de uiteindelijke Black Friday aanbieding van FC Groningen wordt geadviseerd de communicatiekanalen van de FCG Store te volgen via Twitter en Instagram.   
 
Klik hier om naar de webshop te gaan

casual 30% korting-Artikel-Nieuwsbrief

Laatste nieuws