string(9) "claudebot"

Stand van zaken transfer Matavz in FC Groningen TV.

Dinsdag 30 augustus 2011 om 12:08

In FC Groningen TV is dinsdagavond een laatste update over de mogelijke transfer van Tim Matavz naar PSV te zien en wordt teruggeblikt op de 3-0 nederlaag van afgelopen zondag tegen AZ. Met trainer Pieter Huistra en Leandro Bacuna wordt teruggekeken op waar het fout ging tegen de ploeg uit Alkmaar.

Voor Emil Johansson was het duel met AZ speciaal, want hij debuteerde voor FC Groningen als invaller voor Lorenzo Burnet. De Zweed hield gemengde gevoelens over aan zijn eerste minuten in het groen-witte shirt. De linksback was blij met zijn debuut, maar baalde van de nederlaag.
Ook voor Burnet was het een wedstrijd met twee gezichten. Burnet verloor met zijn ploeg, maar won een persoonlijke vermelding, want hij werd door de FC Groningen supporters gekozen tot Essent Man of the Match.
Scout
In FCG TV is tevens een gesprek te zien met oud-keeper Roy Beukenkamp. Beukenkamp keepte tussen 1998 en 2004 maar liefst 210 wedstrijden voor FC Groningen. Na zijn actieve carrière was hij keeperstrainer en scout bij FC Groningen. Tegenwoordig is Beukenkamp actief als scout voor FC Twente.
Tot slot vertelt algemeen directeur Hans Nijland in de kader van de wekelijkse nieuwsbrief hoe de laatste stand van zaken is rondom Tim Matavz en beschrijft hij de laatste dagen voor het sluiten van de transferwindow.
Herhaling
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 22.40 uur. FCG TV is vanavond ook te zien op Eredivisie Live 2 om 18.55 uur, 20.55 uur en 22.55 uur. Woensdag zijn er herhalingen om 11.30 uur en 14.15 uur op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook terug te zien op deze site: www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’