string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stad en Ommeland maakt zich op voor eerste oefenduel.

Vrijdag 24 juli 2020 om 17:01

FC Groningen startte deze week met de groepstraining ter voorbereiding op het nieuwe Eredivisie-seizoen. Volgende week zaterdag wordt met de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo voor het eerst sinds bijna vijf maanden weer een wedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion gespeeld. De bal gaat weer rollen, het seizoen gaat beginnen. In het kader van ‘Laat ons weer eens juichen’ ontmoeten FC-supporters elkaar in augustus ook op een speciale FC-camping.

De Trots van het Noorden verkocht tot op heden bijna 12.344 kaarten voor het seizoen 2020/2021, waarvan 456 supporters zich voor de komende vijf jaar aan FC Groningen verbonden.
 
De speciale ‘Laat ons weer eens juichen’-posters zijn nog altijd op veel plaatsen in Stad en Ommeland zichtbaar. Sinds deze week prijkt er ook een schitterende FC-uiting in het hart van de stad op Het Groot Handelshuis. Het doek van 24 meter bij 13 meter werd aangeboden door projectontwikkelaar MWPO.
 
FC-camping
Vanuit diverse supportersgroeperingen ontstonden tal van prachtige initiatieven. Acties die al succesvol zijn afgerond, of juist nog moeten plaatsvinden. Eén van deze initiatieven is de FC Groningen Camping in Niekerk bij Boertel de Marsdijk.
 
De FC Groningen Camping is uitsluitend voor FC-supporters en wordt gehouden in de week van maandag 10 tot en met maandag 17 augustus. Meer informatie of het boeken van een plaats kan hier.
 
Merchandise
Uiteraard gaf de comeback van Arjen Robben bij zijn FC Groningen de club een enorme boost. Het leverde een run op zowel seizoenkaarten als wedstrijdshirts op. De wedstrijdshirts raakten binnen enkele dagen uitverkocht, maar zijn inmiddels weer te bestellen via een pre-order in de webshop.
 
Naast shirts heeft FC Groningen Merchandise verschillende nieuwe artikelen te koop. Sweaters, t-shirts en uiteraard ook de speciale FC Groningen mondkapjes. Ideaal voor een bezoek aan het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Doek Grote Markt (7)

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’