Sørloth, Idrissi, Faber en Nijland in FCG TV

27 januari 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide vooruitblik op de Derby van het Noorden tegen sc Heerenveen met Ernest Faber, Alexander Sørloth, Oussama Idrissi en Hans Nijland. Daarnaast laten supporters weten wat zij van de derby verwachten.

Zondag gaat FC Groningen voor de Derby van het Noorden op bezoek bij sc Heerenveen. FCG TV heeft een uitgebreide voorbeschouwing met trainer Ernest Faber en Alexander Sørloth die zondag twee landgenoten tegenover zich heeft staan. Daarnaast kijkt Oussama Idrissi terug op de vorige derby in Heerenveen waarin hij succesvol was met een doelpunt en een assist.

De grootste zege die FC Groningen in Heerenveen behaalde was op zondag 30 januari toen de FC met 4-1 aan het langste eind trok. Het was één van de weinige derby's van de waar algemeen directeur Hans Nijland niet bij aanwezig was. In FCG TV vertelt hij wat hij die middag deed en hoe hij de overwinning toch vierde.

FCG TV vroeg rond de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse aan supporters wat zij van de derby verwachten. Daarnaast kregen ze de vraag hoe zij tegen de tweede seizoenshelft van FC Groningen aankijken. De antwoorden zijn te zien in FCG TV met daarnaast een gesprek met Ruben Jenssen die een opvallende rol vertolkte tegen Vitesse.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.05 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1, om 14.15 uur op kanaal 3 en zondag om 11.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws