Spits Strand Larsen Office Centre Man of the Match

18 januari 2021

Spits Jørgen Strand Larsen is verkozen tot Office Centre Man of the Match na de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Noorse aanvaller was één van de doelpuntenmakers in het 2-2 gelijkspel en kreeg meer stemmen dan verdediger Ko Itakura en middenvelder Daniël van Kaam. Itakura gaat halverwege de competitie aan de leiding in de strijd om te titel Office Centre Speler van het Jaar 2021. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag FC Twente thuis
Jørgen Strand Larsen 3 punten
Ko Itakura   2 punten
Daniël van Kaam  1 punt
 
Tussenstand na zeventien speelrondes
1   Ko Itakura     24 punten
2   Jørgen Strand Larsen  17 punten
3  Azor Matusiwa        12 punten 
3  Ahmed El Messaoudi    12 punten
5   Sergio Padt      11 punten 
6  Remco Balk       7 punten
7   Patrick Joosten  4 punten 
7  Tomas Suslov    4 punten
9  Bart van Hintum   3 punten
9  Mo El Hankouri   3 punten
11  Arjen Robben     1 punt
11  Joël van Kaam    1 punt
11 Daniël van Kaam 1 punt

Gasterra

Laatste nieuws