Spelers FC Groningen delen kerstpakketten uit

25 december 2019

In samenwerking met Jumbo Foodmarkt Groningen hebben spelers van FC Groningen voor de feestdagen kerstpakketten uitgedeeld in Stad en Ommeland. FC Groningen TV was erbij. Bekijk hieronder de FC Groningen Kerstspecial.

De supporters die voor een kerstpakket in aanmerking kwamen, waren hiervoor opgegeven door mensen uit hun (directe) omgeving. Supporters die het - om welke reden dan ook - écht verdienden een kerstpakket te krijgen van FC Groningen. Jumbo Foodmarkt Groningen stelde hiervoor 50 pakketten beschikbaar. Een fantastisch gebaar!
 
In de week voor kerst ging een deel van de spelersgroep met de spelersbus op weg om supporters te verrassen en een aantal pakketten persoonlijk te bezorgen. Bekijk de reportage in een aflevering van FC Groningen TV op FOX Sports of via het YouTube kanaal van de club.
 
FC Groningen Journaal online
De laatste uitgave van het FC Groningen Journaal van 2019 is verschenen. De huiskrant van de Trots van het Noorden wordt vier keer per kalenderjaar uitgebracht.
 
In de kersteditie van het FC Groningen Journaal zijn er verhalen te lezen met onder anderen algemeen directeur Wouter Gudde en de spelers Samir Memisevic, Joel Asoro, Ahmed El Messaoudi en Romano Postema.
 
Digitale versie
De laatste uitgave van 2019 is medio december huis-aan-huis verspreid in 8 gemeenten met een totale oplage van 244.000 exemplaren. De digitale versie van het FC Groningen Journaal is hier te lezen.

Kerstactie 2

Laatste nieuws