Spelers en ouders over de FC Groningen Trainingsdagen

20 februari 2018

De FC Groningen Trainingsdagen starten weer op vrijdag 9 maart. Deelenemers uit de voorgaande edities vertellen over hun ervaringen bij de voorgaande edities.

Ouders Wesley Kuiper (Zevenhuizen, 10 jaar):
Wij als ouders zien dat Wesley gelukkig is wanneer hij weer deelneemt aan de FC Groningen trainingsdagen. Hij kan niet wachten om elke keer weer heen te gaan! De trainingen zijn gevarieerd, leuk en leerzaam voor elke voetballer. Techniek(en) en spelinzicht wordt de kinderen hier geleerd, waar ze zeker iets aan hebben in de wekelijkse (amateur)wedstrijden bij hun eigen vereniging. 

Deelnemers Sven Steenstra (Stadskanaal, 12 jaar):
Ik vind het voetballen bij FC Groningen Trainingsdagen altijd  geweldig. Ben altijd blij als het weer vrijdagavond is en ik weer naar de trainingen kan.
Wat ik zo leuk vind bij de trainingen  zijn de trainers, die doen het heel leuk en zijn erg betrokken met ons. Ze zijn erg gemotiveerd en heel erg aardig. Altijd reuze gezellig met hun.
Ook leren ze ons veel techniek en we spelen altijd een mooi wedstrijdje als afsluiting van de training. Leuke en leerzame trainingen. Hoop nog lang bij jullie te mogen trainen.

Ouders Diëgo Mulder (Scheemda, 12 jaar):
Samen met de trainers wordt er gewerkt aan unieke wedstrijdgerichte techniekvormen, en leren ze hoe je het beste kunt passen, trappen en afwerken. Ook heeft onze zoon meegedaan aan het FC Groningen voetbalkamp in Norg. Het was een onvergetelijk, super georganiseerd evenement. De trainers zijn zó leuk met de kids en nemen alle tijd om alles goed uit te leggen, de trainingen zijn voor Diëgo echt een feestje. Diego kan niet wachten op de volgende Trainingsdagen in het voorjaar!

Wil jij net als Wesley, Sven en Diego vanaf maart ook zeven week lang trainen als een echte FC Groningen prof? Geef je nu dan op voor de FC Groningen Trainingsdagen bij vv Wildervank, vv Hoogeveen of in het Indoor Soccer Centre Groningen via www.fcgroningen.nl/trainingsdagen

Nieuwste poster trainingsdagen

Laatste nieuws