string(9) "claudebot"

Spelers en coaches lunchen bij de NOVO.

Donderdag 29 maart 2012 om 10:49

Afgelopen dinsdag heeft de voltallige selectie van FC Groningen een lunchbezoek gebracht aan de NOVO. Dit is onderdeel van de samenwerking die de club nu al negen seizoen heeft met deze stichting.

Sinds oktober 2003 is FC Groningen een bijzondere samenwerking aangegaan met NOVO. De medewerkers van de NOVO voeren nu al meer dan acht jaar schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden uit in en om het stadion van FC Groningen, die anders minder frequent zouden plaatsvinden. Bovendien verzorgen de medewerkers van NOVO de lunchpakketten die vrijwilligers op wedstrijddagen uitgereikt krijgen.
De Stichting NOVO streeft ernaar mensen met een verstandelijke beperking via een normale werkomgeving in contact te brengen met de samenleving. NOVO biedt in Groningen en Drenthe al meer dan veertig jaar ondersteuning bij wonen, werk en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 1.300 medewerkers werken voor meer dan tweeduizend kinderen en volwassenen. Dat gebeurt op zo’n tachtig locaties in Noord-Nederland.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus