string(9) "claudebot"

Speldjes van clubiconen voor seizoenkaarthouders.

Donderdag 16 juni 2022 om 16:00

Het jubileumjaar van FC Groningen zit erop. Vandaag, 16 juni, bestaat de club 51 jaar. Als blijvende herinnering aan het 50-jarig jubileum ontvangen alle seizoenkaarthouders van afgelopen seizoen een speldje van de clubicoon op de tribune waarop de betreffende supporter afgelopen seizoen een vaste plek had. Vrijwilligers en sponsors ontvangen op een later moment een eigen uniek speldje.

Het unieke speldje is een tastbare en blijvende herinnering aan 50 jaar FC Groningen. Het is niet iets groots, maar voor ons wel de basis waar het allemaal om draait: de trots van onze club uitdragen. Samen zijn wij FC Groningen. Onze clubiconen symboliseren dit gevoel, op de tribunes waar de support tot uiting komt.
 
Herinneringen
Het zijn herinneringen die we overdragen van ouder op kind. We eren het verleden, zien de strijders van nu en dromen van morgen. Bij elke wedstrijd vinden wij elkaar op de tribunes. FC Groningen, de passie, de kleuren, de clubiconen, we dragen het met trots.
 
De afgelopen weken is FC Groningen druk in de weer geweest om alle speldjes in te pakken en klaar te maken voor verzending. Afgelopen dinsdag (14 juni) zijn de pakketjes verstuurd.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus