Spektakel op de Junior Club Dag

12 april 2018

In grote getale kwamen de bezoekers naar de MartiniPlaza voor de mooiste dag van het jaar, de Junior Club Dag! Net als andere jaren waren er allerlei leuke activiteiten te beleven. 

Een spectaculaire spelerspresentatie, challenges op het podium, FIFA spelen, opblaasbare attracties, verlotingen en natuurlijk waren de spelers en trainers aanwezig.

Om 13.00 uur werden de deuren van de Borgmanzaal in MartiniPlaza geopend. De kinderen stonden te popelen om naar binnen te gaan. 
Bij binnenkomst ontvingen de kinderen een unieke handtekeningenposter met daarop tevens een lotnummer. Via de groene loper kwamen ze vervolgens bij de perswand aan, waar zij net als de spelers voor konden poseren.
Eenmaal in de zaal werd iedereen welkom geheten door presentator Niels Span.
Ronda half twee maakten de spelers en trainers hun opwachting. Eén voor één kwamen zij het podium op begeleid door de opkomstmuziek van FC Groningen en vuurwerk. 

Na de opkomst van de spelers was het tijd om handtekeningen te scoren, foto’s te maken en te spelen bij de diverse activiteiten.
Voor de jongste bezoekers was er een peuter/kleuterhoek ingericht en kon er gedanst worden Groby. Daarnaast waren er schminkers aanwezig en een ballonnenclown.
De oudere kinderen vonden vooral de stormbaan, rodeosier en de klim-pyramide erg leuk.  
Maar voetballen blijft toch het leukste om te doen! En gelukkig was daar voldoende gelegenheid toe. Er was een pannaveld, bubble voetbal en ook een FIFA aanwezig. 
Samen met de spelers een potje voetballen of, als je geluk had, mocht je samen met een speler een challenge doen op het podium.
Ook waren er toffe prijzen te winnen bij de verloting. Zo werden vrijkaartjes voor een thuiswedstrijd van FC Groningen, sjaals en zelfs de gedragen voetbalschoenen van Sergio Padt verloot.

Wij kijken terug op een geslaagde middag.
Klik hier voor het fotoalbum van de Junior Club Dag.

20180411EOB9452

Laatste nieuws