string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Speel het officiële FC Groningen manager spel!

Dinsdag 19 augustus 2008 om 09:06

Het seizoen 2008/2009 belooft een fantastisch seizoen te worden. Welke spelers gaan ons verrassen en welke zullen ons teleurstellen?

Denk jij te kunnen voorspellen welke spelers het beste zullen presteren komend seizoen? Laat dan zien dat jij het meeste verstand van voetbal hebt en speel mee in het enige officiële voetbal manager spel van FC Groningen.
Je krijgt van ons een virtueel bedrag van €50 miljoen euro te besteden waarvan je een zo sterk mogelijk elftal moet zien te bouwen.
Gedurende het seizoen verdien je met je elftal punten en euro’s om je team te versterken en zo een zo sterk mogelijk team op te bouwen. Ben jij aan het einde van het seizoen de beste manager dan ga jij naar huis met een fantastische prijs!

Het spelHet FC Groningen Manager spel is het meest interactieve voetbalspel van dit moment. Door jouw virtuele voetbalteam in te schrijven (€ 5,50- administratiekosten) maak je kans op mooie prijzen. Doel van het spel is zoveel mogelijk punten te scoren met de door jouw gekochte elf voetballers.

Je team samenstellen
Om mee te kunnen spelen dien je eerst je team samen te stellen. Je team bestaat uit elf voetballers. Je kan zelf kiezen of je bijvoorbeeld met twee of met drie aanvallers speelt. Om je team samen te kunnen stellen dien je wel rekening te houden met je budget. Je zal met jouw budget elf spelers moeten kopen die binnen dit budget vallen.

Spelers wisselen
Je kan in principe te allen tijde je team aanpassen. De enige keer wanneer dat niet mogelijk is is wanneer de transfermarkt gesloten is. De transfermarkt sluit tijdens het seizoen op speeldagen altijd vanaf één uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tot 00.00uur. In deze periode kun je geen veranderingen aanbrengen in je team.
Wanneer de transfermarkt open is kun je je spelers wisselen. Houdt er rekening mee dat wanneer jouw spelers goed presteren ze in waarde kunnen toenemen, echter wanneer ze tegenvallen kan de waarde van je speler ook afnemen.
Wanneer je een speler tijdens het seizoen wil verkopen dien je daarvoor 15% commissie voor af te dragen aan je spelersmakelaar.
Punten scoren
Met iedere speler in je elftal kun je punten scoren. Het doel van het spel is zoveel mogelijk punten te scoren zodat jij aan het einde van de rit met de meeste punten de hoofdprijs mee naar huis mag nemen. In het puntenoverzicht kun je een exact overzicht krijgen hoeveel punten je exact waarvoor krijgt. Wanneer je keeper in een team zit dat de wedstrijd heeft gewonnen en hij kwam tijdens de wedstrijd in actie verdien je bijvoorbeeld 30 punten. Krijgt jouw speler echter een gele kaart dan gaan er 5 punten af. Laat zien wat je kunt. Schrijf je nu in voor het leukste voetbal manager spel!   

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’