Speciale KVM-podcast over de maatschappelijke pijler

5 februari 2021

De derde van vier speciale afleveringen van Kon Veel Minder de Podcast over het beleidsplan van FC Groningen staat online. In deze aflevering staat de maatschappelijke pijler centraal. De mannen van Kon Veel Minder de Podcast ontvingen Edwin Froma, binnen FC Groningen eindverantwoordelijk voor Stichting FC Groningen in de Maatschappij, en Kris Tuinier, directeur instituut voor Sportstudies aan de Hanzehogeschool Groningen.

KVM Media verzorgt in samenwerking met FC Groningen vier extra afleveringen van de populaire podcast Kon Veel Minder de Podcast. Tijdens deze speciale edities van de podcast staat telkens een andere pijler centraal van het beleidsplan 2020-2025: ‘Samen naar de Grote Markt’. De maatschappelijke pijler is voor de club van groot belang. Er is veel bewegingsarmoede in het achterland van de club en FC Groningen heeft de ambitie om bewegingsarmoede op te lossen door het aanbieden van 'meer en beter bewegen programma's' en goede samenwerkingen met diverse partijen.  
 
Instituut voor Sportstudies
In de aflevering van Kon Veel Minder de Podcast over de maatschappelijke pijler komt Edwin Froma, als manager eindverantwoordelijk voor de Stichting FC Groningen in de Maatschappij, uitgebreid aan het woord. Ook Kris Tuinier, directeur instituut voor Sportstudies aan de Hanzehogeschool Groningen, vertelt over het belang van voldoende sporten en bewegen. Volgens Tuinier is de inspiratiewaarde van FC Groningen ongekend groot. 
 
Luisteren
De aflevering van Kon Veel Minder de Podcast is te beluisteren via Spotify, Soundcloud en Apple. Onderaan dit bericht kunnen ook de eerdere afleveringen rondom het beleidsplan van FC Groningen worden teruggeluisterd.
 
Het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’ is via onderstaande link in het geheel te lezen.

Lees hier het beleidsplan

podcast

Eerdere afleveringen

Laatste nieuws