string(9) "claudebot"

Speciale kerstvakantiekortingsacties.

Zaterdag 26 december 2009 om 20:18

In de eerste week van de kerstvakantie was er al van alles te doen bij de Junior Club, maar ook in de tweede week van de kerstvakantie kun je je uitstekend vermaken. Even alle Junior Club en Green White Bengel acties op een rijtje:

Kerstplaza Groningen
Net al voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een echte indoorkermis opgebouwd in het Martiniplaza in Groningen. Alle leden van de Junior Club en Green White Bengels kunnen hier op woensdag 30 december 2009 met korting naar binnen. In plaats van € 12,00 per persoon betaal je die dag maar € 6,00 per persoon op vertoon van je clubpas en de kortingsbon! Klik hier om je kortingsbon te downloaden. Kijk voor meer informatie over Kerstplaza Groningen + de openingstijden op: www.kerstplazagroningen.nl.
Winterstad Groningen
Sinds 3 december is de Ossenmarkt in Groningen omgetoverd tot een echt winterlandschap. Je kunt er schaatsen, warme chocomel drinken en gezellig bijkletsen in de verwarmde horecatent. Als lid van de Junior Club en Green White Bengels kun je met de kortingsbon die in de Coooool! van december 2009 te vinden is schaatsen voor € 2,00 per persoon! Dus zoek snel de Coooool! erbij en ga samen met je familie langs bij Winterstad Groningen! (Let op, deze actie loopt tot en met 3 januari 2010).
Kijk voor meer informatie + de openingstijden op www.winterstadgroningen.eu.
Groninger Museum
Vind je het buiten een beetje te koud? Geen probleem! Zoek dan de warmte van het Groninger Museum op. Wie weet loop je Ondrej Svejdik wel tegen het lijf, want Ondrej is een grote kunstliefhebber. Hoog tijd dus om zelf ook een kijkje te nemen! Als lid van de Junior Club en Green White Bengels kun je samen met je ouders of opa en oma naar het museum toe. Je ouders of opa en oma krijgen dan 25% korting op de entreeprijs van € 10,00. Junior Club leden hebben gratis toegang en Green White Bengelsleden betalen € 5,00 entree.
Om van de korting gebruik te kunnen maken heb je de bon uit de Coooool! van december 2009 nodig en je lidmaatschapspasje. Je ouders of opa en oma krijgen alleen korting als ze samen met jou komen. Let op! Deze actie loopt nog tot en met 31 januari 2010, dus je kunt er ook na de kerstvakantie nog gebruik van maken!
Kijk voor meer informatie + de openingstijden op www.groningermuseum.nl.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’